Επειδή τα προϊόντα μας είναι ευπαθή αγαθά όπως τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής, είδη οικιακής χρήσης και υγιεινής δεν μπορούν να επιστραφούν.

Πολιτική Μη Επιστροφής Χρημάτων και Προϊόντων για τον Ιστότοπο www.health2you.gr:

  1. Ακύρωση Παραγγελίας: Δεν επιτρέπονται ακυρώσεις παραγγελιών μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
  2. Μη Επιστροφή Χρημάτων: Δεν προσφέρονται επιστροφές χρημάτων για προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω του ιστότοπου.
  3. Αντικατάσταση: Σε περίπτωση προβλήματος με την παραλαβή, προσφέρεται ή αντικατάσταση του προϊόντος με ένα άλλο αντίστοιχο, με την προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία του.
  4. Επικοινωνία: Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης πελατών για οποιαδήποτε απορία σχετικά με προϊόντα ή παραγγελίες.
  5. Πολιτική Αντικατάστασης: Σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πελάτη, μπορεί να προσφερθεί αντικατάσταση με άλλο προϊόν, με την προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία του.
  6. Προϋποθέσεις Αντικατάστασης: Η αντικατάσταση προϊόντων εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις του προμηθευτή: α. να μην έχει ανοιχτεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία του, β. τα έξοδα αποστολής και παραλαβής του προϊόντος για την αντικατάσταση του, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ευχαριστούμε που επιλέγετε τον ιστότοπο www.health2you.gr. Με την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, αποδέχεστε τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τη μη επιστροφή χρημάτων και προϊόντων.