Η Μεγαλύτερη Εταιρεία Παραγωγής Ganoderma Lucidum στον Κόσμο

Η DXN ιδρύθηκε από τον Datuk Δρ Lim Siow Jin, απόφοιτο του φημισμένου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας. Ο Datuk Dr Lim ξεκίνησε την επιχείρηση, στην προσπάθειά του να διαδώσει τα οφέλη των μανιταριών στην ανθρώπινη υγεία. Το βαθύ ενδιαφέρον του και η αέναη προσπάθεια του τον οδήγησαν στο να αξιοποιήσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του Γανοδέρματος ή Lingzhi, το οποίο είναι γνωστό ως ‘ο βασιλιάς των βοτάνων’, για την ανθρώπινη υγεία και τον πλούτο, με την ίδρυση της DXN το 1993.

Από την ίδρυσή της το 1993, η DXN έχει μείνει πιστή στην έννοια του «Ένας Δράκος Ένας Κόσμος Μία Αγορά και Ένας Νους». Με αυτή την ισχυρή έννοια, η DXN έχει πλεύσει μέσα σε συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Το Σεπτέμβριο του 2003, η DXN Holdings Berhad εισήχθη στο κύριο συμβούλιο της Bursa Μαλαισίας. Η DXN διαγράφηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2011 λόγω εξαγοράς από τον ιδρυτή.

Η DXN Holdings Berhad είναι η εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης του Ομίλου DXN. Η σημασία που δίνει η DXN στην ποιότητα κέρδισε στην εταιρεία πολλές εξαιρετικές παραπομπές και αναγνωρίσεις από διάφορους οργανισμούς υγείας και επιχειρήσεις. Μαζί με τα ισχυρά θεμέλια και την αειφόρο ανάπτυξη, η DXN προσχώρησε γρήγορα και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως η ιδιοκτησία, η τεχνολογία της πληροφορικής κλπ. Στην κύρια δραστηριότητά της στον τομέα του δικτυακού μάρκετινγκ, η ταχεία παγκόσμια επέκταση της DXN αναγνωρίζεται διεθνώς από την μεγάλη ανάπτυξη των μελών σε όλο τον κόσμο και την ενίσχυση του αποτυπώματος σε βασικές στρατηγικές θέσεις. Με πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους διανομείς παγκοσμίως, η DXN εδραιώνει τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα με Γανόδερμα.

Τα προϊόντα της έχουν περισσότερους από 10 εκατομμύρια ευχαριστημένους καταναλωτές ενώ παράγονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, είναι πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς υγείας του κόσμου και τον Ε.Ο.Φ στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής DXN Greece Μ.Ε.Π.Ε, με έδρα στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 2 & Κατούνη, ΤΚ 54625) και του υποκαταστήματος στην Αθήνα (Λεωφόρος Συγγρού 16, ΤΚ 11742).

Να σημειωθεί ότι στα γραφεία της DXN στην Ελλάδα εξυπηρετούνται μόνο οι συνεργάτες της εταιρίας.

Για να αγοράσετε τα προϊόντα επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ